Tihanyi Zsolt

Engedje meg, hogy ezen rövid bemutatkozás alkalmával átfogóbb képet nyújtsak magamról, az életemről és hogy miként lettem Obertauernben síoktató!


Tihanyi Zsolt

20 éve foglalkozom sí- és vízisport oktatással, vízitúra szervezéssel és vezetéssel. A síelést 5 éves korban kezdtem az OSC-ben, majd serdülőkoromban a Külker SC verseny szakosztályában folytattam. Később több utazási irodával is dolgoztam, bejártam Európa legnagyobb síterepeit.

1996-ban kezdődött munkakapcsolatom utazási irodákkal, 1999-től telepített síoktatóként és idegenvezetőként Olaszországban, Sella Nevea síterepen voltam megtalálható. 

2005 óta dolgozom Ausztriában. A tél folyamán számos síterepeket járok be, de a bázisom Obertauern, itt oktatom a legtöbb tanítványomat.

A Frau Holle síiskolával szorosan együttműködve szolgálom ki a magyar vendégeket, ahol gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt foglalkozom az alapoktól akár a terepsízésig.

Sítúrák szervezése, valamint a céges csapatépítések lebonyolítása is hozzátartozik a profilomhoz.

A nyári hónapokban ausztriában, a millstatti tó partján fogadom az utasaimat, ahol kiépítettem a bázisomat. Az osztrák partnerem segítségével teljes körű kiszolgálást nyújtok a vízi- és szabadidősportok szinte minden területén. Népszerűek a családi programok, kirándulások.

Az igazán kalandvágyók a szeleiről méltán híres Garda tó partján is megtalálnak.

Mióta lányom megszületett igyekszem minnél több időt itthon tölteni, a magyarországi sportolási lehetőségeket kutatom. 

 

 
Képtár

Obertauern időjárás

Obertauern webkamera

Kalandbázis hírek

szept
19
Őszi síelések oktatással Kaprunban Frissítsük fel a tudásunk, hangolódjunk a télre
 
szept
15
Frissítsük fel a tudásunk, hangolódjunk a télre 2016 október 20-23 között és október 28-tól az őszi szünet alatt több turnusban is
 

Mi is az a Kalandbázis?

Megpróbálunk érdeklődőknek vizet, és hegyet, főleg mozgást, és természetet szeretőknek, kicsiknek és nagyoknak túrákat szervezni, ahol igény szerint élvezhetik, gyakorolhatják, vagy akár tanulhatják a különféle nyári és téli sportokat. Az evezéstől a síelésig, Kalandbázis! Bővebben


Kövess Facebook-on!