Címkék (obertauern)

Síelésnek kedvező időjárás Obertauernben

Síelésnek kedvező időjárás Obertauernben

február 17. · Általános hírek
Az elmúlt két hét hatalmas havazásai tovább hízlalták Obertauern amúgy sem vékony hótakaróját. Kitűnő körülmények között lehet síelni.
bővebben
 
Reloaded - Kalandbázis 2.0

Reloaded - Kalandbázis 2.0

január 14. · Általános hírek
Ha már jártál itt nálam, látni és tapasztalni fogod a különbséget. Ha most jársz itt először, akkor már egy letisztult oldallal találkozol.
bővebben
 
Kupon nélkül is jár a kedvezmény!

Kupon nélkül is jár a kedvezmény!

december 09. · Akciók
Kedvezményes síoktatás december 16-18: két óra oktatás egy óra áráért! Gyertek velem egy jó szezon indító síelésre oktatással. Obertauernt is hó fedi már, kezdődik lassan a szezon, gyerünk, bújjunk ki a bőrünkből bele a sícipőbe.
bővebben
 
Síoktatás Obertauernben

Síoktatás Obertauernben

január 14. · Általános hírek
Januári időpontok Obertauernben. Január 17-30 között is Obertauernben oktatok. Felszabadult néhány órám, várom a jelentkezéseket. Hamarosan jelentkezem a februári beosztással is.
bővebben
 
Kincskeresés Obertauernben

Kincskeresés Obertauernben

október 26. · Általános hírek
Ausztria legnagyobb kincskeresése 2011. Idén ötödik alkalommal rendezik meg Obertauernben a szezon zárása képen Ausztria legnagyobb kincskeresését.
bővebben
 
Red Bull Snowkayak 2009

Red Bull Snowkayak 2009

március 25. · Események
Idén első ízben rendezik meg ezt az érdekes versenyt itt Obertauernben. A Lürzer- és Edelweissalmmal karöltve az obertauerni Turizmus Szövetség is a rendezők között van. Nagyszerű szórakozásnak ígérkezik, mint a versenyzőknek úgy a nézőknek is.
bővebben
 
Kriterium Tauriska

Kriterium Tauriska

március 19. · Események
Az obertauerni Union Freestyleteam március 21-én rendezi a Big Air versenyét síelők számára a Gamsleiten 1 parkolójánál. Régi tradiciója van a freestyle síelésnek Obertauernben. Már a 70es években is voltak itt versenyek.
bővebben
 
Chill the hill - Snowkite

Chill the hill - Snowkite

február 28. · Események
Ma kezdődött a snowkite-osok küzdelme itt Obertauernben. Tudásukat a freestyle snowboardosok és síelők mérik össze, a verseny egyben a több fordulós kupa végállomása is.
bővebben
 
Tavaszi szállások kedvezményesen

Tavaszi szállások kedvezményesen

február 15. · Akciók
Figyelem! Fantasztikus lehetőség! Felkerültek Obertauern honlapjára az akciós márciusi és áprilisi „Pauschale”-k. Érdemes megnézni, elképesztő akciókat kínálnak.
bővebben
 
Snowgolf

Snowgolf

február 03. · Események
olfozni télen 1700 méter magasságban? Ez a hógolf! Íme a SNOWGOLF WORLD CHAMPIONSHIP 2009 Obertauern!
bővebben
 
 
<123>
 

Archívum

 

Címkék

alpok (9), ausztria (13), budapest (2), buli (3), Chill the hill (1), edzés (4), FIS (1), freestyle (2), Freestyle Big Air (0), (4), hóágyú (1), Hófesztivál (1), hütte (2), kaprun (8), koncert (1), Mátra (3), Mátra (0), Mátraszentistván (1), obertauern (21), Retró (2), Run to the hill (1), síelés (34), síiskola (13), sílift (3), síoktatás (25), sípálya (7), Sípark (1), síverseny (2), snowboard (7), snowgolf (13), snowkajak (1), Snowkite (2), szállás (3), utazás (1),

Obertauern időjárás

Obertauern webkamera

Kalandbázis hírek

szept
19
Őszi síelések oktatással Kaprunban Frissítsük fel a tudásunk, hangolódjunk a télre
 
szept
15
Frissítsük fel a tudásunk, hangolódjunk a télre 2016 október 20-23 között és október 28-tól az őszi szünet alatt több turnusban is
 

Mi is az a Kalandbázis?

Megpróbálunk érdeklődőknek vizet, és hegyet, főleg mozgást, és természetet szeretőknek, kicsiknek és nagyoknak túrákat szervezni, ahol igény szerint élvezhetik, gyakorolhatják, vagy akár tanulhatják a különféle nyári és téli sportokat. Az evezéstől a síelésig, Kalandbázis! Bővebben


Kövess Facebook-on!