Címkék (síelés)

Kapruni szezonnyitó 2012 kétszer is!

Kapruni szezonnyitó 2012 kétszer is!

szeptember 13. · Általános hírek
Kedves barátaink, síelők! Idén is elérkezett hát az idő, hogy a szokásos kapruni besízésre, kirándulásra invitáljunk Benneteket! Ezúttal azonban két dátum közül is választhattok itt a Kalandbázison!
bővebben
 
Kupon nélkül is jár a kedvezmény!

Kupon nélkül is jár a kedvezmény!

december 09. · Akciók
Kedvezményes síoktatás december 16-18: két óra oktatás egy óra áráért! Gyertek velem egy jó szezon indító síelésre oktatással. Obertauernt is hó fedi már, kezdődik lassan a szezon, gyerünk, bújjunk ki a bőrünkből bele a sícipőbe.
bővebben
 
Kaprun 2011

Kaprun 2011

október 15. · Általános hírek
Kedves barátaink, síelők! Idén is elérkezett hát az idő, hogy a szokásos kapruni besízésre, kirándulásra invitáljunk Benneteket! Dátum: október 29.-november 01.
bővebben
 
Leesett az első hó

Leesett az első hó

október 07. · Általános hírek
Leesett az első idei hó, örvendezzünk vala :) Ezzel együtt hamarosan megkezdődik a síszezon és ismét várok minden kezdő és haladó síőrültet!
bővebben
 
Síoktatás Obertauernben

Síoktatás Obertauernben

január 14. · Általános hírek
Januári időpontok Obertauernben. Január 17-30 között is Obertauernben oktatok. Felszabadult néhány órám, várom a jelentkezéseket. Hamarosan jelentkezem a februári beosztással is.
bővebben
 
Kincskeresés Obertauernben

Kincskeresés Obertauernben

október 26. · Általános hírek
Ausztria legnagyobb kincskeresése 2011. Idén ötödik alkalommal rendezik meg Obertauernben a szezon zárása képen Ausztria legnagyobb kincskeresését.
bővebben
 
Kaprun, őszi besíelés

Kaprun, őszi besíelés

szeptember 27. · Általános hírek
Kedves barátaink, síelők! Idén is elérkezett hát az idő, hogy a szokásos kapruni besízésre, kirándulásra invitáljunk Benneteket! Dátum: október 29.-november 06. Ezen belül lehetőség van kevesebb napra is jönni, bővebb infók a hírben!
bővebben
 
Kötelező bukósisak Ausztriában?

Kötelező bukósisak Ausztriában?

december 06. · Általános hírek
Alsó-Ausztria példát mutat, 15 éves korig kötelező a bukósisak az alsó-ausztriai sípályákon! Az új törvény szerint 15 éves kor alatt mindenki köteles bukósisakot viselni az alsó-ausztriai sípályákon.
bővebben
 
2009 október 22-25, Kaprun besíelés

2009 október 22-25, Kaprun besíelés

október 07. · Általános hírek
Hagyományteremtő kapruni besíelés síoktatással, jó sok vidámsággal Kedves Érdeklődők! Síelők és nem síelők egyaránt! Számomra a napokban véget ért a nyár, elköszöntem Olaszországtól, a hullámoktól, szelektől...
bővebben
 
Kriterium Tauriska

Kriterium Tauriska

március 19. · Események
Az obertauerni Union Freestyleteam március 21-én rendezi a Big Air versenyét síelők számára a Gamsleiten 1 parkolójánál. Régi tradiciója van a freestyle síelésnek Obertauernben. Már a 70es években is voltak itt versenyek.
bővebben
 
 

Archívum

 

Címkék

alpok (9), ausztria (13), budapest (2), buli (3), Chill the hill (1), edzés (4), FIS (1), freestyle (2), Freestyle Big Air (0), (4), hóágyú (1), Hófesztivál (1), hütte (2), kaprun (8), koncert (1), Mátra (3), Mátra (0), Mátraszentistván (1), obertauern (21), Retró (2), Run to the hill (1), síelés (34), síiskola (13), sílift (3), síoktatás (25), sípálya (7), Sípark (1), síverseny (2), snowboard (7), snowgolf (13), snowkajak (1), Snowkite (2), szállás (3), utazás (1),

Obertauern időjárás

Obertauern webkamera

Kalandbázis hírek

szept
19
Őszi síelések oktatással Kaprunban Frissítsük fel a tudásunk, hangolódjunk a télre
 
szept
15
Frissítsük fel a tudásunk, hangolódjunk a télre 2016 október 20-23 között és október 28-tól az őszi szünet alatt több turnusban is
 

Mi is az a Kalandbázis?

Megpróbálunk érdeklődőknek vizet, és hegyet, főleg mozgást, és természetet szeretőknek, kicsiknek és nagyoknak túrákat szervezni, ahol igény szerint élvezhetik, gyakorolhatják, vagy akár tanulhatják a különféle nyári és téli sportokat. Az evezéstől a síelésig, Kalandbázis! Bővebben


Kövess Facebook-on!