Budapest World Snowboard Day

Események · december 13.

Budapest World Snowboard Day a Sportmax Hegyvidékben. December 20-án immáron negyedik alkalommal rendezik meg az EuroSIMA és a World Snowboard Federation világeseményét a World Snowboard Day-t. Magyarországon a budapesti Sportmax Hegyvidék lépcsőjén „zsúrozhatnak" a deszkások.


Budapest World Snowboard Day

December 20-án immáron negyedszer kerül megrendezére a "World Snowboard Day", ami a snowboard sportág bemutatását és népszerűsítését tűzte ki fő célul. Az eseményt a WSF és az Eurosima szervezetek találták ki, és idén már 32 országban, több mint 120 különböző esemény közül válogathatnak a résztvevők. A rendezvény lényege, hogy ezen a napon olyasmit tegyél, ami kapcsolódik a snowbordozáshoz, ahol például nincs hegy és hó filmvetítéssel, beszélgetéssel, elméleti oktatással vagy éppen egy jó snowboard party-val ünneplik meg ezt a napot. Kikötés, hogy a rendezvény ingyenes legyen, no és valamilyen szociális tevékenységgel, mondjuk barbecue-sütéssel párosuljon.

Budapesten valamivel nagyobb léptékű lesz ez a nap, hiszen az O\\\'Neill, a Burton és a Fővárosi Műjégpálya segítségével egy igazi City Slide pályát hoznak létre a szervezők a Sportmax Hegyvidék lépcsőjén.

„Bár vannak támogatóink, mondhatjuk azt is alulról szerveződő ez az esemény, ami inkább egy snowboard piknikre hasonlít majd - mondta Gémesi Jóka, az esemény főszervezője. - Vagyis aki eljön egyben hozzá is tesz a rendezvényhez. Egy profi deszkás mondjuk azzal, hogy segíti, tanítja a kezdőt."

A kivilágított snowboard és free ski slide pályán, amelyen Magyarország legnagyobb egyenes boxa épül fel, 14 órától kezdődnek az események, 18 órától pedig az O\\\'Neill által támogatott best trick versenyt és jam-et láthatjuk. Az esemény után a helyszínen lévő 4Bro bisztróban after partyval és filmvetítéssel várják a World Snowboard Day részvevőit. 

BUDAPEST WORLD SNOWBOARD DAY 

Időpont: december 20. vasárnap, 14h - kb. 20h 

Helyszín: Budapest, Sportmax Hegyvidék (MOM Park mellett) 

Bővebb információ: www.msbsz.huwww.world-snowboard-day.com 

További információk: +36 309 522 533 Gémesi Jóka

 

Kapcsolódó bejegyzések

Archívum

 

Címkék

alpok (9), ausztria (13), budapest (2), buli (3), Chill the hill (1), edzés (4), FIS (1), freestyle (2), Freestyle Big Air (0), (4), hóágyú (1), Hófesztivál (1), hütte (2), kaprun (8), koncert (1), Mátra (3), Mátra (0), Mátraszentistván (1), obertauern (21), Retró (2), Run to the hill (1), síelés (34), síiskola (13), sílift (3), síoktatás (25), sípálya (7), Sípark (1), síverseny (2), snowboard (7), snowgolf (13), snowkajak (1), Snowkite (2), szállás (3), utazás (1),


Kövess Facebook-on!