Reloaded - Kalandbázis 2.0

Általános hírek · január 14.

Ha már jártál itt nálam, látni és tapasztalni fogod a különbséget. Ha most jársz itt először, akkor már egy letisztult oldallal találkozol.


Reloaded - Kalandbázis 2.0

Ráncfelvarrás történt a Kalandbázisnál!

A küldetés ugyanaz maradt, síelni tanulni vágyók síoktatása magyar nyelven.

Lehet gyermek vagy felnőtt, kezdő vagy haladó, itt a Kalandbázisnál biztos megtalálod a Neked való ajánlatot. A bázis Obertauernben marad a téli hónapokban, de előzetes egyeztetés után elkísérhetlek bármely magyar, külföldi síterepre.
Továbbá célom a tájékoztatás, naprakész és hasznos információkat találhatsz meg itt, vagy kérdezhetsz a felszerelésekről, fontos tudnivalókról.

A nyári programok is bővülnek, továbbra is várnak a vízisportok Ausztriában a Millstatti tónál, Olaszországban a Garda tónál, és az idei évtől talán Rovinjba is eljutunk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Archívum

 

Címkék

alpok (9), ausztria (13), budapest (2), buli (3), Chill the hill (1), edzés (4), FIS (1), freestyle (2), Freestyle Big Air (0), (4), hóágyú (1), Hófesztivál (1), hütte (2), kaprun (8), koncert (1), Mátra (3), Mátra (0), Mátraszentistván (1), obertauern (21), Retró (2), Run to the hill (1), síelés (34), síiskola (13), sílift (3), síoktatás (25), sípálya (7), Sípark (1), síverseny (2), snowboard (7), snowgolf (13), snowkajak (1), Snowkite (2), szállás (3), utazás (1),


Kövess Facebook-on!