Hírek

Hidegkúti síiskola

Hidegkúti síiskola

október 22. · Általános hírek
Holnap nyitja kapuit a hidegkúti Slider Club Sí és Snowboard iskola. Várom az érdeklődőket a holnapi nyílt napon, valamint az egész szezonban előzetes egyeztetés után.
bővebben
 
Kaprun, őszi besíelés

Kaprun, őszi besíelés

szeptember 27. · Általános hírek
Kedves barátaink, síelők! Idén is elérkezett hát az idő, hogy a szokásos kapruni besízésre, kirándulásra invitáljunk Benneteket! Dátum: október 29.-november 06. Ezen belül lehetőség van kevesebb napra is jönni, bővebb infók a hírben!
bővebben
 
Mátra Snowboard Open Alpin

Mátra Snowboard Open Alpin

január 09. · Események
Mátraszentistvánon a Síparkban rendezik meg szombaton a második Port.hu Snowboard Kupa Sorozat állomást. Az alpin snowboardosok csapnak itt össze, kemény deszkákon kemény legények és lányok óriás műlesiklás futamait lehet megnézni.
bővebben
 
BUÉK

BUÉK

január 04. · Általános hírek
2010 Minden kedves látogatómnak sikerekben és hóban gazdag új évet kívánok!
bővebben
 
Budapest World Snowboard Day

Budapest World Snowboard Day

december 13. · Események
Budapest World Snowboard Day a Sportmax Hegyvidékben. December 20-án immáron negyedik alkalommal rendezik meg az EuroSIMA és a World Snowboard Federation világeseményét a World Snowboard Day-t. Magyarországon a budapesti Sportmax Hegyvidék lépcsőjén „zsúrozhatnak" a deszkások.
bővebben
 
Kötelező bukósisak Ausztriában?

Kötelező bukósisak Ausztriában?

december 06. · Általános hírek
Alsó-Ausztria példát mutat, 15 éves korig kötelező a bukósisak az alsó-ausztriai sípályákon! Az új törvény szerint 15 éves kor alatt mindenki köteles bukósisakot viselni az alsó-ausztriai sípályákon.
bővebben
 
2009 október 22-25, Kaprun besíelés

2009 október 22-25, Kaprun besíelés

október 07. · Általános hírek
Hagyományteremtő kapruni besíelés síoktatással, jó sok vidámsággal Kedves Érdeklődők! Síelők és nem síelők egyaránt! Számomra a napokban véget ért a nyár, elköszöntem Olaszországtól, a hullámoktól, szelektől...
bővebben
 
Red Bull Snowkayak 2009

Red Bull Snowkayak 2009

március 25. · Események
Idén első ízben rendezik meg ezt az érdekes versenyt itt Obertauernben. A Lürzer- és Edelweissalmmal karöltve az obertauerni Turizmus Szövetség is a rendezők között van. Nagyszerű szórakozásnak ígérkezik, mint a versenyzőknek úgy a nézőknek is.
bővebben
 
Kriterium Tauriska

Kriterium Tauriska

március 19. · Események
Az obertauerni Union Freestyleteam március 21-én rendezi a Big Air versenyét síelők számára a Gamsleiten 1 parkolójánál. Régi tradiciója van a freestyle síelésnek Obertauernben. Már a 70es években is voltak itt versenyek.
bővebben
 
Chill the hill - Snowkite

Chill the hill - Snowkite

február 28. · Események
Ma kezdődött a snowkite-osok küzdelme itt Obertauernben. Tudásukat a freestyle snowboardosok és síelők mérik össze, a verseny egyben a több fordulós kupa végállomása is.
bővebben
 
 

Archívum

 

Címkék

alpok (9), ausztria (13), budapest (2), buli (3), Chill the hill (1), edzés (4), FIS (1), freestyle (2), Freestyle Big Air (0), (4), hóágyú (1), Hófesztivál (1), hütte (2), kaprun (8), koncert (1), Mátra (3), Mátra (0), Mátraszentistván (1), obertauern (21), Retró (2), Run to the hill (1), síelés (34), síiskola (13), sílift (3), síoktatás (25), sípálya (7), Sípark (1), síverseny (2), snowboard (7), snowgolf (13), snowkajak (1), Snowkite (2), szállás (3), utazás (1),


Kövess Facebook-on!